2 Punaista & vihreää chilipaprikaa
3-4 Valkosipulinkynttä
1 Sipuli
Loraus (basilika)oliiviöljyä
2,5 tl Chilijauhetta, aromisuolaa, oreganoa
1,5 tl Juustokuminaa, kanelia, paprikajauhetta
Ripaus pippuria (five peppers)
70g Tomaattisosetta/-pyréttä
500g Tomaattimurskaa
400g Jauhelihaa
1 tlk Valkoisia papuja tomaattikastikkeessa (425g, 44% papua)
1/2 Paprika
- Hienonna sipuli ja valkosipuli. Poista chileistä siemenet ja hienonna. (laita chiliä kasvamaan). Laita pannulle oliiviöljyä, sipulit ja chili. Kääntele ~5 min. Lisää mausteet ja kääntele minuutti tai pari.
- Laita jauheliha pannuun ja kypsennä.
- Lisää tomaattisose & tomaattimurska ja kääntele sekaisin.
- Anna hautua tunti pari. Lisää vettä tarvittaessa.
- Lisää pavut ja kuutioitu paprika. Hauduta vielä 10 minuuttia ja tarkista maku. Halutessa valmiiseen pataan voi puristaa limetin mehun.
Tarjoile riisin tai tortillan kera :) Suosittelen myös raikasta salaattia :P