2 Punaista & vihreää chilipaprikaa

3-4 Valkosipulinkynttä

1 Sipuli

Loraus (basilika)oliiviöljyä

2,5 tl Chilijauhetta, aromisuolaa, oreganoa

1,5 tl Juustokuminaa, kanelia, paprikajauhetta

Ripaus pippuria (five peppers)

70g Tomaattisosetta/-pyréttä

500g Tomaattimurskaa

400g Jauhelihaa

1 tlk Valkoisia papuja tomaattikastikkeessa (425g, 44% papua)

1/2 Paprika

 


  • Hienonna sipuli ja valkosipuli. Poista chileistä siemenet ja hienonna. (laita chiliä kasvamaan). Laita pannulle oliiviöljyä, sipulit ja chili. Kääntele ~5 min. Lisää mausteet ja kääntele minuutti tai pari.

  • Laita jauheliha pannuun ja kypsennä.

  • Lisää tomaattisose & tomaattimurska ja kääntele sekaisin.

  • Anna hautua tunti pari. Lisää vettä tarvittaessa.

  • Lisää pavut ja kuutioitu paprika. Hauduta vielä 10 minuuttia ja tarkista maku. Halutessa valmiiseen pataan voi puristaa limetin mehun.

 

Tarjoile riisin tai tortillan kera :) Suosittelen myös raikasta salaattia :P