Pohja:

4 Kananmunaa

2 dl Sokeria

1 dl Vehnäjauhoja

1/2 dl Perunajauhoja

2 tl Leivinjauhetta

1 tl Vaniliinisokeria

Täyte:

2 dl Lakkahilloa

1,5 dl Kuohukermaa

 

Vatkaa munat ja sokerit vaahdoksi. Vaahto on valmis, kun sillä voi tehdä kirjaimen ja se näkyy hetken kun olet lopettanut. Yhdistä kuivat aineet ja lisää ne siivilän läpi taikinaan käännellen rauhallisesti. Kaada taikina leivinpaperilla vuoratulle reunalliselle uuninpellille. Paista 225C 8 minuuttia. Kumoa pohja heti sokeroidulle leivinpaperille, irrota paistoon käytetty paperi ja anna jäähtyä.

Vatkaa kerma vaahdoksi ja lisää lakkahillo. Täytä torttu jäähtyneenä ja jätä ulkoreunaan hieman tyhjää. Rullaa torttu leivinpaperia hyödyntäen. Siisti päädyt ja laita jääkaappiin tasaantumaan ennen tarjoilua.