Minulle ne ainoat oikeat :)

Taikina:

200g voisulaa

3 Kananmunaa

3dl Sokeria

5dl Vehnäjauhoja

3 tl Leivinjauhetta

2 tl Vaniliinisokeria

3 rkl Tummaa kaakaojauhetta

2 dl Maitoa

Kuorrutus:

4dl (225g) Tomusokeria

3 rkl Tummaa kaakaojauhetta

2 tl Vaniliinisokeria

5 rkl Vahvaa kahvia

50 g Voisulaa

+ Nonparelleja


Sulata rasva ja anna jäähtyä. Vatkaa munat ja sokeri vaahdoksi. Sekoita kuivat aineet keskenään, kaakaojauhe siivilän läpi. Lisää kuivia aineita taikinaan vuorotellen maidon kanssa. Sekoita lopuksi joukkoon voisula. Kaada taikina suorakaiteen muotoiseen (20 cm x 30 cm) leivinpaperilla vuorattuun vuokaan. Paista 200C noin 20 min.

Anna pohjan jäähtyä puoli tuntia, kumoa lautaselle ja poista leivinpaperi. Sulata kuorrutusta varten voi. Lisää siihen kaakao ja vaniliinisokeri. Lisää osa tomusokerista ja sitten kahvi. Lisää tomusokeria kunnes kuorrute on sopivan kiinteää. Kaada kuorrute pohjan päälle, tasoita ja koristele nonparellein.