450g Hunajamarinoituja kanasuikaleita
2 Punaista chiliä
1 Sipuli
2 Valkosipulinkynttä
2,5 dl Riisiä
5-6 dl Vettä
Kasvis-/kanaliemikuutio
200g Mangoa
1 Paprika (kelt.)
2 dl Kermaa
50 g juustoa (raasteena)
Inkiväärijauhetta, suolaa, pippuria, currya

1) Laita riisi kypsenemään liemikuutiolla maustettuun veteen. Vettä tulisi jäädä hieman yli. Keitä kypsäksi ohjeen mukaan.
2) Silppua chilit, valkosipuli ja sipuli. Kuullota ne öljytilkassa pannulla ja paista sitten kana kypsäksi pannussa. Lisää kerma, pilkottu mango ja pilkottu paprika. Mausta ja anna hautua 5-10 minuuttia. Tarkista maku.
3) Kaada voideltuun vuokaan(/vuokiin, mikäli haluat tehdä annoskoot) riisiä ja kauho päälle kanakastike. Ripottele juustoraaste pinnalle ja paista 200C, 20 minuuttia.