Kakku:

125g Margariinia

1,25 dl Sokeria

2 Kananmunaa

1 dl Perunajauhoja

1 dl Vehnäjauhoja

1 tl Vaniliinisokeria

1 tl leivinjauhetta

1/2 tl pomeranssin kuorta, kanelia, jauhettua neilikkaa, maustepippuria

1 mm Inkivääriä

1/3 dl Maitoa

Ota 21 cm piirasvuoka, leikkaa pohjalle leivinpaperista ympyrä, voitele vuoan reunat. Vaahdota lähes sula margariini ja sokeri. Lisää kananmunat yksitellen ja vatkaa voimakkaasti. Yhdistä kuivat aineet ja mausteet. Lisää taikinaan osa jauhoista, maito ja loput jauhoista. Kaada taikina vuokaan ja paista 40 minuuttia uunin alatasossa 175C. Kumoa haaleana ja käännä takaisin oikeinpäin (leivinpaperi helpottaa asiaa).

Suklaakuorrute:

125g Maitosuklaata

30g Voita (suolatonta)

3 rkl Maitoa

Sulata suklaa kattilassa 2 teholla (1-6 asteikko) sulata voi joukkoon. Lisää maito lusikallinen kerrallaan sekoittaen samalla. Jos kuorrute ei sekoitu, lämmitä sitä lisää samalla sekoittaen. Kuorruta jäähtynyt kakku ja anna jäähtyä jääkaapissa (1-2h).