200 g Margariinia

2,5 dl Sokeria

3 Kananmunaa

3 dl Vehnäjauhoja

2,5 tl Leivinjauhetta

1,5 dl Maitoa

2 tl Vaniliinisokeria

3 rkl Tummaa kaakaota

(1,5 tl Vaniljaesanssia)


Vatkaa sokeri ja pehmeä rasva valkeaksi vaahdoksi sähkövatkaimella. Lisää munat yksitellen voimakkaasti vatkaten.Yhdistä jauhot, vaniliinisokeri ja leivinjauhe. Lisää jauhoseosta vuorotellen maidon kanssa. Ota taikinasta reilu kolmannes ja sekoita siihen kaakao. (Laita vaaleaan taikinaan vaniljaesanssi).

Tee raidat näin:

Tee ohut kerros vaalealla taikinalla voideltuun rengasvuokaan (taikinaa tulee noin litra). Sitten ohut kerros tummalla. Laita pienet nokareet vaaleaa eripuolille rengasvuokaa ja levitä niitä hieman. Lisää kerros tummaa taikinaa ja päälimmäiseksi vaalea taikina. Tasoita.

Paista 175C, uunin alimmalla tasolla, noin tunti.