Pohja:

4 Kananmunaa

Munien verran sokeria + 1 tl Vaniliinisokeria

Munien verran jauhoja (joista 1/2 dl perunajauhoa)

1 tl Leivinjauhetta

Täyte:

2 Banaania

250 g Maitorahkaa

Mango piltti

4 rkl Sokeria

Pursotuksiin 3,5 dl Kuohukermaa ja koristeeksi hedelmiä ja suklaarouhetta


Vatkaa munat ja sokerit vaahdoksi sähkövatkaimella. (~10 min.) Yhdistä kuivataineet ja lisää siivilän läpi taikinaan varovasti käännellen. Laita vuoan pohjalle leivinpaperi, voitele ja korppujauhota reunat. (Käytössä oli korkeareunainen sydänvuoka. Myös 30cm pyöreä vuoka käy.) Kaada taikina vuokaan ja paista 175C 30 min.

Kumoa kakku jäähtyneenä ja leikkaa kahteen kerrokseen. Kostuta hieman pohjaa maidolla tai mehulla. Laita väliin banaanisiivuja ja päälle puolet mangorahkasta. Laita toinen kerros, kostuta kevyesti ja laita loppu mangorahka kakun päälle. Pursota reunoille kerma. Tee hedelmistä koristeita ja rouhi suklaata kakun päälle.