1/2 Punaista&vihreää chilipaprikaa
3-4 Valkosipulinkynttä
1 Sipuli
Loraus (basilika)oliiviöljyä
2 tl Chilijauhetta, aromisuolaa, oreganoa
1 tl Juustokuminaa, kanelia, paprikajauhetta
Ripaus pippuria (five peppers)
70g Tomaattisosetta/-pyréttä
200g Paseerattua tomaattia
1 dl Soijarouhetta
1 tlk Valkoisia papuja tomaattikastikkeessa (425g, 44% papua)
1/2 Paprika
Vegaaniversio Chili Con Carnesta :)
- Hienonna sipuli ja valkosipuli. Poista chileistä siemenet ja hienonna. (laita chiliä kasvamaan). Laita pannulle oliiviöljyä, sipulit ja chili. Kääntele ~5 min. Lisää mausteet ja kääntele minuutti tai pari.
- Lisää tomaattisose & paseerattu tomaatti ja kääntele sekaisin.
- Lisää 3dl vettä, kiehauta ja lisää soijarouhe.
- Anna hautua noin tunti (tai enemmän!). Lisää vettä tarvittaessa.
- Lisää pavut ja kuutioitu paprika. Hauduta vielä 10 minuuttia ja tarkista maku.
Tarjoile riisin tai tortillan kera :)